Sárival és Lacival a létező legforróbb nyári délelőttre szerveztük a jegyes időszakuk megörökítését (persze nem direkt haha), de a városi sorozatok ilyenkor annyira jól működnek! Nem mondom, hogy nem volt meleg, de a tűző nap elől be tudtunk húzódni az épületek közé, így egészen jól bírtuk az erős napsütést is, amikor arra vetemedtünk, hogy kimerészkedjünk a fényre.

Sári és Laci kész helyszín ötlettel készültek, úgy gondolták, Budapesten a Kossuth téren szeretnének egy sétálós randis fotózást. Mivel alapvetően délelőttre terveztük a találkozónk, abszolút pártoltam ez az opciót egyrész - ahogyan már fentebb is írtam - a hűsítő árnyékok lehetősége miatt, másrészt pedig azért, mert egyre jobban szeretek ilyen környezetben is alkotni. Régen mindig a természetet kerestem, de üdítő változatosságot hoz a város, és a kreativitásom is máshogy mozgatja.

Eleinte a kisebb utcákat kerestük, majd belevetettük magunkat a túristákkal (és tűző nappal) teli helyszínekbe is.

 

Ahhoz képest, hogy Sári és Laci azt mondták, nem érzik annyira magukénak ezt a fotózás dolgot, teljesen lazán és nyitottan álltak minden ötletemhez. Szuperek voltak!

A villamost sem hagyhattuk ki a témáink közül. Higgyétek el, attól, hogy "mindenkinek van ilyen képe", a tiétek még tökéletesen lehet egyedi! Főleg azért, mert ti vagytok rajta.:)

Ezek pedig határozottan a kedvenc képeim a sorozatból (de azért a többit is imádom):

 

Azt tudtátok, hogy minden esküvői foglalás mellé 50% kedvezmény jár a jegyes fotózásotokra?


Ha úgy érzitek, hogy hasonló stílusú képekkel szeretnétek megörökíteni a jegyes időszakotokat (és az esküvőtöket) vagy egyszerűen a szerelmeteket, foglaljatok időpontot még ma!