Nehéz szavakba önteni, hogy mennyire feltöltött ez a jegyesfotózás! Leila és Jutas beálltak a csodálatosan jófej párjaim sorába és minden egyes ötletemre vevők voltak (pedig volt pár elvetemült rendezői elképzelésem is haha)! Tele voltak energiával és jaj, SZERELEMMEL, de tényleg! Sokszor instruáció nélkül is olyan édes dolgokat csináltak, hogy nekem csak jelen kellett lennem és figyelnem a pillanatokat.


Ebbe a sorozatba elég sok mindent sűrítettünk: volt több szett, de több háttér és fény is, így olyan az egész, mintha nem is aznap készült volna az összes kép. Igazán változatos lett a végeredmény, de egy fix pont mégis van: az őszinte boldogság, ami visszaköszön a fotókról is.

A fotózás helyszínéül a Hármashatárhegyi repülőtér adta, ahol tényleg végtelen lehetőségünk volt rohangálni. Bár rengetegen voltak (főleg kutyusok, akik néha meg is nézték, mit csinálunk), mégis egyszerűen megtaláltuk a kedvenc pontjainkat.

Telt az idő és szépen belecsúsztunk ebbe a csöpögősen romantikus naplementébe. Hiba azt hinni, hogy ha felhős az ég, nem lehet szép naplementénk. Elképesztően szépen meg tudják festeni ezek a fények a felhőket, így különösen szép a végeredmény!:)

Végül pedig elérkeztünk a kék órához (ami sajnos nem tart egy órán keresztül haha) és élveztük a nap utolsú sugarait.

LEILA ÉS JUTAS ÍGY ÉREZTE MAGÁT:


"This is a paragraph. Click edit and enter your own text. You can make changes like making the text bold, underline or italic. This is a great place for you to tell your clients more about your story and to describe the type of photographer you are. You can come back at any time to make more changes."

Ha úgy érzitek, a ti életetkben is elérkezett a pillanat, hogy bevenevezzetek egy fotózásra, foglaljatok időpontot még ma!