Bár alapvetően nem ez volt a terv, Szerintem Vivi és Levi sem bánta, hogy végül a Wenckheim-kastélyban kötöttünk ki a kreatív fotózásunkon. Én biztosan állítom, hogy boldog vagyok, amiért ez a helyszín lett az igazi! Azon felül, hogy elképesztően gyönyörű, tökéletesen illett is ehhez a szuper párhoz, szóval abszolút megérté a nagyobb az utazás. Még az időjárás is kegyes volt hozzánk, hiszen a megjósolt hatalmas viharból egy fél órányi esőt kaptunk csak (plusz persze a haza úton sötétben még egy adagot haha), ami pont a kinti fotózásunk végére ért oda. Szóval ne aggódjatok, ha első körben nem megy minden pontosan a terv szerint, mert iszonyatosan jó dolgok is kisülhetnek a B opciókból.

A kreatív fozásunk teret adott a készülődés megörökítésének is, amit az esküvő napján nem tudtunk volna megfelelően megfotózni. Így viszont semmi sem maradt ki a programból, ami egy szuper, történetmesélős galériához szükséges.

Természetesen a first lookot sem hagytuk ki a napunkból!

A first look után pedig belevágtunk az ünneplésbe és persze folytattuk a kreatív fotózásunk.


Mikor lehet jó ötlet a külön napos kreatív fotózás?


  • ha különleges helyszínt választanátok (ami nem feltétlen az esküvői helyszínetek lesz),
  • ha egy nyugisabb esküvői menetrendet terveztek, ahová már nem fér be egy kreatív fotózás,
  • ha nincs alkalmas időpont a nagy napon megvalósítani ezt a tervet is,
  • ha azt szeretnétek, hogy az esküvőtök teljesen dokumentarista szemléletben legyen megörökítve (csportképek, egyéb tervezett fotózások nélkül).


A külön napos kreatív fotózások ára 40.000 Ft

(ha én fotózom az esküvőtöket)

HA úgy érzed, egyezik a stílusunk, akkor Nézd meg az esküvői csomagokat!