Ki mondta, hogy nem lehet különösen izgalmas helyszíneken megvalósítani a kreatív fotózásotokat? Én úgy gondolom érdemes nyitott szemmel járni és nem elvetni az elvetemültnek tűnő ötleteket sem, mert olyan fantasztikus dolgok sülhetnek ki belőle, mint Marika és Geri kreatív sorozata.


Már egy ideje szerettem volna a Szépművészeti Múzeumban fotózni, így amikor ez a csodás pár a kreatív fotózás helyszínén és témáján agyalt, bedobtam ezt ötletként. Szerencsére Marika és Geri rögtön olyan izgalmasnak találta a lehetőséget, mint én, így azonnal felvettem a kapcsolatot a múzeummal, hogy lenne-e lehetőségünk a megvalósításra is.

A múzeum szívesen látott minket (és nagyon kedvesek voltak), így rövid szervezkedés után már meg is volt a kreatív fotózásunk időpontja. Minden zökkenőmentesen ment, volt lehetőség átöltözni és letenni azokat a holmikat is, amiket nem használtunk, így sokkal könnyebben tudtunk alkotni.

Nagyon érdekes volt egy ilyen helyszínen fotózni, és nem csak azért, mert kifejezetten különleges. Az is izgalmas volt, hogy nem hangoskodhattunk, sőt, halkan és csendben kellett megbeszélnünk mindent (nem volt egy viháncolós helyszín). Ezek az erkélyes képek különösen viccesek voltak, hiszen nagyon messze álltunk egymástól, így konkrétan letoltunk egy activity partyt, hogy nyélbe üssük a képeinket. Igen, sokan megmosolyogtak haha (érthető módon).

Igyekeztünk kipróbálni minden színes termet, hogy még változatosabb legyen a sorozatunk.

Tudtátok, hogy minden esküvői foglalás mellé 50% kedvezmény jár a jegyes fotózásotokra?

Miközben mi a lépcsőházban alkottunk, odakint leszakadt az ég. Duplán hálát adtunk a helyszín választásunkért.

 

Egy kis közönségünk is akadt.

Nagy szerencsénkre az eső időközben elállt, így a fotózás végét már a múzeum előtt töltöttük. Elképesztően tartalmas két órát zártunk!

Mikor lehet jó ötlet a külön napos kreatív fotózás?


  • ha különleges helyszínt választanátok (ami nem feltétlen az esküvői helyszínetek lesz),
  • ha egy nyugisabb esküvői menetrendet terveztek, ahová már nem fér be egy kreatív fotózás,
  • ha nincs alkalmas időpont a nagy napon megvalósítani ezt a tervet is,
  • ha azt szeretnétek, hogy az esküvőtök teljesen dokumentarista szemléletben legyen megörökítve (csportképek, egyéb tervezett fotózások nélkül).


A külön napos kreatív fotózások ára 40.000 Ft

(ha én fotózom az esküvőtöket)