Egy újabb csodálatos fotózáson vagyok túl, ahol ismét teljesen beleszerettem a párba. Jenni és Ákos (és Csoki) eredeti terveit konkrétan elmosta a (ár)víz, így magasabb helyszínt kerestünk, ahol megejthettük a jegyesfozásukat (és nem szólt bele a Duna sem). Végül helyszínként a Hármashatárhegyre esett a választás és határozottan fantasztikusan sikerült a kis találkozásunk!

A 2024-es jegyesfotózások közül nem nagyon tudok olyat mondani, ahol az időjárásjelentés nem jósolt zuhogó esőt. Ez természetesen most sem volt másképp, az induláskor el is kapott minket egy "kellemes" vihar. Viszont mire a helyszínre értünk (azért a többes szám, mert eltaxizott a férjem és a kisbabám a fotózásra - ők addig bevették a játszóteret) szerencsére elvonultak az igazi esőfelhők és csak a kedvesebb darabokat hagyták felettünk.

Szuper volt a helyszínválasztás! Tudtunk rohangálni (ami nélkül nehéz elképzelnem jelenleg egy fotózást haha), volt panorámánk, használhattuk a fákat/bokrokat, de a kis köves utat sem hagytuk ki az opciók közül.

 

Jenni és Ákos olyan nyitottan és lazán álltak a terveimhez, hogy egy csomó vágyamat meg tudtam valósítani!

Minden fotózásra viszem a kis listámat (ami általában csak kiindulópont és teljesen túlnőnek a végleges tervek az eredeti ötleteken) és igykeszem megvalósítani a kreatív bakancslistám a pár személyiségétől és a helyszíni adottságoktól függően.

Tudtátok, hogy minden esküvői foglalás mellé 50% kedvezmény jár a jegyes fotózásotokra?

A fotózás végére még a felhők is feloszlottak és kaptunk egy keveset a naplemente meleg sugaraiból!

Ezt írta nekem Jenni és Ákos, miután megkapták az online galériájukat:


"El vagyunk ragadtatva! Nagyon imádjuk az egész albumot, még kedvencet sem tudnék választani. Még egyszer nagyon hálásak vagyunk neked, hogy ezt ki tudtad belőlünk hozni és megörökítetted ezeket a csodaszép pillanatokat. Annyira jó újból és újból csak végignézni, nem tudom megunni. Szülőköszöntő ajándéknak is szántuk, és el is titkoltuk a szülők elől, hogy jöttünk erre a fotózásra, de nem biztos, hogy ki tudjuk bírni, hogy ne mutassuk meg nekik. Alig várjuk, hogy újra találkozzunk!"