Sokan azt gondolják, hogy csak dobálózunk az olyan nagy szavakkal, mint "csodálatos" és  tökéletes", de biztosan változott volna a véleményük, ha ott lettek volna Ivett és Tomi nagy napján. Ez a pár kimerítette a rendhagyó esküvő fogalmát és megszervezték a legnyugodtabb káoszt, amit valaha láttam. Tudom, érdekes kis oximoronnal írtam körül ezt a napot, de ez a legtalálóbb kifejezés, ami eszembe jut róla. Volt rengeteg nyüzsgés, néha sok ember kis helyen, hátrahagyott pendrive-ok, közös somlói galuska szerzés, néhol kisebb csúszások, de ezeknél is több nyugalom, lazaság és szuper hangulat. Én pedig IMÁDTAM MINDEN PERCÉT!

Ivett és Tomi Hollandiából szervezték meg az esküvőjüket és belefűztek a napjukba egy rakás olyan helyszínt és dolgot, amik számukra igazi jelentéssel bírnak. A készülődéshez a helyszínt például a pár kedves, közös budapesti albérlete adta (és a nap további részében is jelentős szerepe volt, de ezt lejjebb úgyis elmesélem).

 

A készülődés után pedig eljött a first look pillanata!

A csodálatos first look után pedig a násznéppel együtt indultunk el a 10 percre levő polgármesteri hivatalba.

Egy elképesztően jó hangulatú, önazonos szertartás következett a sorban.

 

A szertartást pedig egy csodálatosan színes és vidám kivonulás zárta.

Mielőtt viszatértünk volna a kiindulópontra, gyorsan beugrottunk a Nándori cukrászdába egy kis somlói galuskáért. Teljesen természetes, hogy ez történik egy esküvőn, nem? :D Ivett és Tomi imádják ezt a helyet és mivel szörnyen laza és vicces emberek, úgy gondolták, hogy a nosztalgia kedvéért ők ugranak be a sütikért hazafele menet. Így egy jó nagy adag édességgel sétáltunk vissza a pár közös albérletébe.

Ahol már várt minket a csodásan berendezett belső kert! Bizony! Ivett és Tomi egy irtózatosan kreaítv és szívükhöz közel álló helyszínen (a közös kis albérletük udvarán) szervezte meg a szertartási utáni fogadást, ráadásul ezt is rendhagyó módon: egy piknikkel! Bár alapvetően "batyus fogadás" volt (mindenki hozott valami finomat), érkezett egy hatalmas adag pizza is - ugyancsak a nosztalgia nevében, ugyanis a pár kedvenc, pár sarokra levő pizzázójában sültek a finomságok. És mindezeken felül volt sok-sok jókedv és nevetés.

Ééés már el is érkeztünk az egyik kedvenc programpontomhoz: a kreatív fotózáshoz. Halálosan élveztem ezt az egy órát, olyan anyag született, amit igazán nagyon szeretek!

 

Ezt a fantasztikus napot pedig egy még fantasztikusabb buli zárta.

(legkedvencebb party képem)

 

HA úgy érzed, egyezik a stílusunk, akkor Nézd meg az esküvői csomagokat!